Terménykereskedelem

Vállalatcsoport tulajdonában 3 db szárítótelep tartozik.

  1. Agro-földes Kft szárítója.- A szárítást San Jose tipusú 25 t /óra kapacítású szárítóberendezéssel folytatjuk. Termény szárításához szükséges energiát vezetékes gázból valamint IPMI típusú 4 MJ teljesítényű aprítékkazánból nyerjük. Zanotti típusú síkrostán történik a termény rostálása. Mely után a termény egy hűtősilóba kerül és utána a hosszútávú tárolókba.
  2. Rákóczi Kft szárítója: LAW SB14LE terményszárító 15-30 tonna/óra kapacitás mellett (a nedvességtartalom függvényében) energiatakarékos és környezetkímélő módon tudja biztosítani a kívánt nedvességtartalom elérését bármilyen szemes terményben az egyedülálló hővisszavezetési rendszerének köszönhetően. A termény kívánt nedvességtartalmát a szívott üzemű nagy teljesítményű axiál ventillátoroknak és a mellékáramú, réslevegős szívásvezérlésnek köszönhetően érjük el. A kíméletes hűtésnek köszönhetően a terményt megóvjuk a túlszáradás magrepesztő hatása ellen.
  3. Agro-cow Kft szárítója: Tartályos gázzal működő szárító 15 t/h teljesítménnyel várja a partnerek és a saját termények szárítását.

Évente a vállalkozásaink hozzávetőlegesen 15000 t őszi kalászost, 40000 t ipari kukoricát és 3000 tonna napraforgót dolgoznak fel . Tárolás i kapacitásunk összeségében 95.000 t mely síktárolókból és silótornyokból áll. Ki / be tároláshoz rendelkezünk a szükséges infrasruktúrával , akár 1000 t/napi kapacitást is tudunk biztosítani a Vevőink számára. Mindhárom telepen rendelkezünk 60 t-ás hitelesített hídmérleggel, valamint hitelesített terményvizsgáló berendezéssel. Telepeink 0-24 órában videómegfigyeléssel rendelkeznek, hogy ezáltal is biztosítsuk a termékek biztonságát.

A hozzánk beszállított terményeket cégcsoporton belül felvásároljuk amit továbbtárolunk, értékesítünk, vagy az állattenyésztesünk számára felhasználunk. Eladóink számára mindig a legkedvezőbb árakat biztosítjuk.

Szűcs Attila

Szárítóüzem- vezető

Őzse László

Terményértékesítés, opciós ügyletek

Agro-földes mérlegház

Felvásárlási árakkal kapcsolatos aktualitások

Agro földes Kft.

Cím

4177 Földes Tetétleni útfél 0324/20. hrsz

Földes Rákóczi Kft.

Cím

4177 Földes Tetétleni útfél 0324/18. hrsz

Agro-cow Kft.

Cím

4100 Berettyóújfalu – Balogh tanya