Rólunk

Vállalkozásaink 1991-óta működnek Magyarország területén, tulajdonosi struktúra kialakításában mindig is alapvető szempont volt a 100%-ban fenntartott magyar tulajdon .

Visszatekintés

1991-ben megalakult az Agromarkt kft. mely alaptevékenységei közé tartozott a szántóföldi növénytermesztés, közúti áruszállítás és a konzervipari termelés. Az évek folyamán jelentős beruházásokban vettünk részt, többek között autópálya építések, vágóbaromfi szállítás, és intenzív szántóföldi növénytermesztés.

Napjainkban

Vállalatcsoportunk alappillére a mezőgazdasági termelés és szolgáltatás, mely kialakításához jelentős időt és tőkét fordítottunk.  Jelenlegi termelési struktúránk a vegyes gazdálkodás , melynek keretében a modernizált szarvasmarha és árutojás termelő telepeinken a 21.századnak megfelelő tartástechnológiával és minden igényt kielégítő állatjóléti feltételekkel szolgáljuk ki a vevőinket.  Állattenyésztés takarmányigényét a vállalkozásaink által kezelt földterületekről takarítjuk be, emellett jelentős mennyiségű terményeket a szabadpiacra termelünk. Zöldborsó, csemegekukorica, hibrid-kukorica, olajtök termelési ágazatban országosan szinten is nagy mennyiségeket értékesítünk.  Takarmánykeverő üzemünk granulált és dercés takarmány előállítására is alkalmas. Mindemellettt termény-felvásárlási tevékenységet is folytatunk, melynek keretében a saját tárolóinkban és a saját gépjármű-flottánk segítségével a lehető legjobb felvásárlási árakat biztosítunk a gazdálkodó társainknak.

Számok

Tej l/év

Étkezési tyúktojás db/év

Takarmányelőállítás t/év

Zöldborsó t/év

Csemegekukorica t/év

Felvásárolt termény t/év

Szállított termény t/év

Árbevétel Ft/év

Munkavállaló fő